x

AFERA NA SEDMOM SPRATU: Pjevač opjevao ZAUZETU DJEVOJKU! Startala ga, nije mogao da odbije! (VIDEO)

Opasan hit stiže iz radionice Pozitiva Banda. Jedan od najljepših mladih vokala u BiH Benjamin Kermo sa ekipom iz muzičkog sastava donosi pravo osvježenje. Pjesma "Sedmi sprat" koju su predstavili osvaja na prvo slušanje, a sama tematika je vrlo čest slučaj kod omladinaca koji će se brzo prepoznati. Opjevana je situacija gdje je zauzeta djevojka bacila oko na muškarca, koji je pao na njen šarm, a sve se to desilo na sedmom spratu, zbog čega numera i nosi ovaj naziv. Sve je "upakovano" u odličnu melodiju, a situacije koje se spominju u pjesmi će vas vjerovatno podsjetiti na neke iz vaših života.


Zenički Pozitiva Band je već ranije osvojio publiku, kako zbog fenomenalnih svirki, tako i zbog prve pjesme "Evo me". Energija koju ovi profesionalni i prije svega talentovani momci prenose je nevjerovatna, a najnoviji projekat je samo korak naprijed u sve ono što nam spremaju.

Veliku podršku Pozitiva Bandu u pjesmi "Sedmi sprat" je pružio generalni sponzor, sarajevski Caffe 'Tarapana', a tu su i stali sponzori: Shopping centar Conto Bene - Zenica, Almy Travel, Senzacija i Ekskluziva.


Pružite podršku Pozitiva Bandu lajkom  na njihovoj Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/pozitivabandofficial/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.