x

objavljen snimak

Afera o kojoj bruji region: Tanja Savić na nastupu izvela Draška, drže se za ruke i grle! (Video)

Pjevačica Tanja Savić bila je u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a o tome svjedoči i snimak, kao dokaz, sa njenog nastupa koji kruži društvenim mrežama.


Naime, najprije je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.

- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime - izjavila je ona.


Tanja je bila u "šemi" sa Draškom Stanivukovićem, i kako tvrdi izvor za "Kurir" i to u trenutku kada je on imao djevojku i kada je planirao vjenčanje.

- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju - rekao je izvor za "Kurir".


Takođe, ona je, kako navodi izvor za portal "24sedam", dolazila u Banju Luku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podsjeća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.


- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pjevačica, na šta se on osmjehnuo i naručio pjesmu "Poludela".

Inače, Tanja Savić na Instagramu prati Draška Stanivukovića.

.

.

..

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.