x

Afera pros..tucija u Švicarskoj! Pjevačica odlučila da progovori: Ko god ode tamo od naših djevojaka...

Pjevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge" Marijana Zonjić osvrnula se na pojedine optužbe da se navodno bavila pros..tucijom, te poručila da planira da pravdu potraži na sudu.

Marijana Zonjić susrela se sa pojedinim tvrdnjama da se, navodno, u Švajcarskoj bavila pros..tucijom.

- Znam da mnogi povezuju Švajcarsku i pros..tuciju. Ta priča je krenula od kako je Milica Kemez pričala šta je radila tamo, pa su je ljudi prozvali 'švajcarska pros..tutka'. Ko ode tamo od naših cura odmah je povezuju sa tim i stavljaju ih u taj koš. Tamo samo pjevam, svako ko tvrdi drugačije može ići sa mnom na sud. Tako da, izvolite, dušmani, nađite neki dokaz, bilo šta, ja sam tu i čekam vas - rekla je ona za "Alo", pominjući i bivšu cimerku, zadrugarku Milicu Kemez.


- Jedna sam od rijetkih koja će stvarno ići na sud jer ne želim više da dozvolim da se iznosi tolika laž u vezi sa mnom. Dosta su me ispljuvali, da bih ja na kraju ispala najgora, a toliko ima gorih od mene koje se peru po rijalitijima. Ja sam samo previše iskrena u svemu i sve što osjećam u tom trenutku kažem, ali ne mogu više da trpim nepravdu - dodala je ona.

Marijana je prokomentarisala i odnos sa bivšim dečkom Radetom Lazićem, sa kojim je imala burnu vezu u "Zadruzi".


- Što se tiče Radeta Lazića njega sam blokirala na svim društvenim mrežama. Mnogo me je zaboljelo kad sam vidjela koliko on podržava ljude koji su mene doveli do diskvalifikacije. Čula sam da je imao saobraćajku i toliko sam željela da ga pitam kako je, al' ponos mi je bio jači. Čekala sam da se on prvi javi i to se desilo. Čuli smo se. Nisam ispala fer prema njemu u 'Zadruzi', ali došlo je do nesporazuma. Međutim, kad sam izašla on mi je rekao da je pokušao da dođe do mene. Iskreno iznenadila sam se. Sada smo u super odnosima i nastavićemo da se družimo. On je prije svega jedan dobar čovjek, što je najbitnije. Drago mi je da se čujem sa njim često. Ja uglavnom sa bivšim momcima ostanem u sjajnim odnosima, da na kraju postanemo najbolji ortaci - zaključila je pjevačica za gore pomenuti list.



(Blic)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.