x

provaljeni

Afera zlatni retriver trese Zadrugu: Raskrinkani Dalila i Filip Car, tajni razgovori u šiframa!

Da Filip Car i Dalila Dragojević, uprkos navodnoj odluci da prekinu komunikaciju, zapravo traže svaki način da istu nastave i produže, dokazuje i naredni video snimak.

- Znaš onaj pas, zlatni retriver nevaljali... Onaj ludi zlatni retriver? Ma, ništa... Je l' znaš koji je, onaj što samo probleme pravi? Zlatni retriver kad voli, u očima mu vidiš. Dok otrov nije pojeo, nije imao mira - pričao je, između ostalog Filip, sve vreme aludirajući na Dalilu.


Sve se desilo u izolaciji, gdje provode vrijeme po odluci Martine Petrović, ovonedjeljnog vođe "Zadruge". Poznato je da Car i Dalila često pričaju u šiframa, što je i ovog puta bio slučaj - naime, Car je Mikiju Đuričiću pričao o "zlatnom retriveru", a zapravo o Dalili, koja je to odmah shvatila, te nije mogla da izdrži da se ne nasmije.


- Znaš onaj pas, zlatni retriver nevaljali... Onaj ludi zlatni retriver? Ma, ništa... Je li znaš koji je, onaj što samo probleme pravi? Zlatni retriver kad voli, u očima mu vidiš. Dok otrov nije pojeo, nije imao mira - pričao je, između ostalog Filip, sve vrijeme aludirajući na Dalilu.


U razgovoru sa Drvetom mudrosti, Car je potvrdio da je šifra za dalilu "zlatni retriver":

- Zašto je zlatni retriver popustio i opet priča sa tobom? - pitalo je Drvo.


- Ne znam. To stalno naprijed, nazad, ručna. Ja znam koliko mogu daleko da idem i koliko pažnje mogu da posjetim i nju da oraspoložim, zauzimati svoje mjesto, gdje će njoj biti teško da me makne od sebe. Probam da se suzdržavam da ne radim takve stvari. Sad je već problem što mi složi posteljinu. Katastrofalna situacija. Vuče me da se zezam, komuniciram sa njom jer znam da ona to želi. Nije joj lako da se odmakne od tebe. Nije ni meni više do zezancije, kad vidim da ima probleme. Rekao sam sviđa mi se, gledam je drugim očima i sve je na njima... Na njoj i njenom mužu - rekao je Car.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.