x

narušen joj ugled

Ajša Kapetanović se oglasila nakon priče da se razvodi zbog ljubavi s oženjenim čovjekom!

Nakon što je objavljeno kako se mlada pjevačica Ajša Kapetanović razvela od svog supruga sa kojim ima sina, a sve to zbog nove ljubavi sa oženjenim kolegom, inače njezinim klavijaturistom, ona se oglasila putem svojih društvenih mreža. 

- Obzirom da su ljudi koji su mi nekad bili bliski odlučili da objave kako se razvodim zbog oženjenog muškarca i time pokušali narušiti moj ugled iz svojih ličnih frustracija, nažalost primorana sam oglasiti se, iako smatram da to nije tema koja bi trebala interesovati javnost. Prije pola godine smo sporazumno stavili tačku na naš brak - započela je ona i dodala:


- U pitanju nisu ikakve afere, već naš zajednički dogovor koji je u korist nas i našeg djeteta, što će potvrditi i moj bivši muž. Između ostalog, moram da napomen da čovjek kojeg su provlačili kroz naslove nije u braku, ali shvatam da im je i on trn u oku. Ja ću biti čovjek za razliku od njih, pa neću uzvratiti udarac. Ipak je Bog najveći sudija - objasnila je Ajša Kapetanović, koja će javnosti ostati upamćena po takmičenju u "Zvezdama Granda" i emotivnoj izvedbi pjesme "Mojoj majci". 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.