x

TUGA DO NEBA

Aki Rahimovski se čuo sa sinom noć prije smrti! Ono što mu je rekao tjera suze na oči: Nisu ni slutili da je to posljednji razgovor!

Pjevač Kristijan Rahimovski, sin prerano preminulog Akija Rahimovskog, koji nas je iznenada napustio u 67. godini, slomljen je zbog vijesti o odlasku velike muzičke zvijezde, prvenstveno njegovog oca.

Tata mu je bio najveći životni oslonac, a užasnu vijest saznao je tako što mu je javila Akijeva životna partnerka Barbara.

Kako Večernji.hr saznaje iz izvora bliskih Kristijanu, njih dvojica su se čuli veče prije, kao što su to radili svakog dana, i ne sluteći da je posljednji put. Te večeri Aki je još jednom ponovio sinu da zbog pandemije pazi na sebe i svoje najmilije.


"Vidiš da korona luduje, samo pazi na zdravlje, nemoj da pušiš, čuvaj sebe i svoje", rekao je Kristijanu Aki veče prije nego što je preminuo.

Drugog dana je s partnerkom Barbarom i njihovom kćerkom otišao na izlet u blizini Novog Mesta na kojem mu je pozlilo. Ona je odmah pozvala hitnu, ali, nažalost, kada su ljekari došli već je bilo prekasno.

Uzrok smrti još nije poznat.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.