x

Ako ga sad ne ostavi, neće nikad: Haris Berković objavio spot sa zgodnom Zvezdom Granda, a od Rade će zbog vrelih scena popiti šut kartu?!

Danas je svjetlost dana ugledala duetska pjesma Monike Ivkić i Harisa Berkovića, koja nosi naziv "Neću više da se krijem". Muziku potpisuje čuveni kompozitor Goran Ratković Rale, tekst su pisali Suzana Popović i Branislav Glušac, dok je aranžman uradio Bojan Vasić. Ritam pjesme svima godi, međutim, Harisu bi mogao "presjesti" budući da u spotu ne manjka vrelih scena. 


Pod rediteljkom palicom video produkcije "IDJVideos" nastao je spot kojima je mnogima zagalocio maštu. Scena u kojoj kiša pljušti, a Haris i Monika mokri do gole kože ne ispuštaju jedno drugo iz zagrljaja, mnoge je natjeralo da se zamisle da li između kolega ipak ima nešto više od puke muzičke saradnje.

Obzirom da je svima poznao da su Haris i Rada Manojlović već dugi niz godina u ozbiljnoj vezi, kao i da Monika ima dugogodišnjeg partnera, vjerujemo da je dobra pjesma jedini razlog ovog dueta. Svakako, ako mu Rada zamjeri, teško da će to moći sakriti od javnosti. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.