x

Ako je imperija ne može da p*ša po meni, tužićemo se: Aleksandra i David riješili da bojkotuju rijaliti! Ne žele više da ispunjavaju zadatke Velikog šefa!

Aleksandra Subotić i David Dragojević riješili su da naprave krupne korake i pored skoro svih ukućana sa kojima su se zamjerili, uperili su prst i u produkciju. Oni su se izolovali, te sjeli na beton u dvorištu riješeni da idu sami protiv svih.

Lepi Mića je došao sa idejom da ih urazumi, pa iako je često bio u sukobu sa njima, dao im je savjete kao pravi prijatelj:

"To ne radi ženska glavo, produkcija nema ništa protiv tebe, jednaki su prema svakome. Širiš k..ac tri mjeseca, a onda kažeš produkcija ti namjestila". 


Ali, oni nisu razumjeli težinu Mićinih riječi, pa je pokušala i Zorica Marković koja se pridružila se ovom malom skupu, te napomenula da je u pitanju Imperija, pa Aleksandra uopšte ne zna u šta se upušta:

"To je Imperija! Jel imaš ti 100.000 eura za vas dvoje da daš?"


A Subotićkin odgovor zabrinuo je zadrugare i šokirao smjelošću:

"Tužićemo se sa televizijom. Može da bude Imperija, a ne može ona da se p.ša po meni".

"Ti si jedna tvrdoglava mazga, obično g.vno jedno malo. Ja da sam ova televizija, ja bih ti sve uzela", odbrusila joj je Zorica Marković iznervirana zadrugarkinim ponašanjem.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.