x

Ako sam poznata, ne znači da sam javni WC: Marija Šerifović o kontaktu sa Đokovićem, Zvezdama Granda, ovo joj je jezivo!

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

"U nekom trenutku sam sasvim slučajno vidjela da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtjev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan", rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu "Ispovijest" koju je izdala prije nekoliko godina.

"To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni ", kazala je pjevačica.


Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje "Zvezde Granda", ali i na današnju muzičku scenu.

"Nekada je prelijepo, nekada je preteško. Nekada su mi reakcije potpuno neprimjerene, jedna potpuna smjena emocija. Uglavnom je lijepo i čini me sretno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite", istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.


"Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe", rekla je u Jutarnjem programu Prve.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.