x

Ako se iko isplakao i izvrištao to sam ja! Anabela Atijas o ovome nikad iskrenije nije govorila: Luna da ju je čula slomila bi se!

Anabela Atijas nikada nije krila koliko joj je ljubavni krah Lune Đogani teško pao. Čitavu vezu sa tada još uvijek oženjenim Slobodanom Radanovićem pjevačica je ispratila, a onda i oplakala zajedno sa kćerkom.

"Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. vijeka", rekla je Anabela u "Magazinu In": "Ako se iko isplakao i izvrištao... to sam ja", zaključila je ona.

"U historiji ljubavnica, ja sam majka takve jedne djevojke. Čak sam i ja bila omražena. 'Rodila sam skota', razumiješ, ono...", pričala je ona, dok ju je Eva Ras tješila.

"Je l si sad zadovoljna Luninim izborom?" pitala ju je Sanja, misleći na Marka Miljkovića.


"Ja sam uvijek zadovoljna ako je ona sretna", istakla je Anabela.

Podsjetimo, Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su romansu sedam dana nakon početka "Zadruge 1". Veza je trajala i po ulasku njegove tadašnje supruge, pjevačice Kristine Kije Kockar.

Pred kraj sezone, par je stavio tačku na svoju ljubav, a Luna se mjesecima trudila da ga preboli. Kija i Sloba razveli su se nakon rijalitija, a Luna je u "Zadruzi 2" po srpskoj Novoj godini zavoljela Marka Miljkovića. Mnogi sumnjaju, pak, da nije u potpunosti preboljela Slobu.

.

.

.

..

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.