x

Ako se pitate da li je vaš partner zaljubljen u vas, odgovor je bliže nego što mislite

Ako izlazite s nekim ko neprestano dovodi u pitanje vaš odnos, vrijeme je da si postavite neka pitanja. A ako želite znati voli li vas partner – postoje znakovi koji bi mogli biti indikator njegovog “emotivnog stanja”.

Svako zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga ko će mu biti saveznik, utjeha i podrška u najtežim trenucima.

Zbog toga pišemo o 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas!

#1 Uvijek je zauzet

Neko ko je zaljubljen želi provoditi svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvijek zauzet, ima neke planove ili mu se “ne da”– zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni.

#2 Nije vas upoznao s prijateljima ili porodicom

Ljudi koji su zaljubljeni i vjeruju da su s nekim s kime će i ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati s prijateljima i porodicom.

#3 Neće vam se otvoriti

Ako ste ga već pitali o prošlosti, a on nije bio voljan o njoj pričati, vjerovatno ima problema s otvaranjem ljudima.

#4 Vi uvijek planirate gdje i kada izaći

Vaš partner bi trebao uložiti isto toliko truda kao i vi. Veza je dvosmjerna ulica.

#5 Šalje vam poruke, ali vas nikada ne zove

Kad muškarac nazove ženu, to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena smisliti odgovor. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane riječi

#6 Izostavlja vas iz svojih planova za budućnost

Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

#7 U kontaktu je s bivšim djevojkama

To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovno razgovara s bivšom partnericom, pitanje je koliko je taj odnos uopšte “bivši”. Ako je ozbiljan u vezi s vama, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebalo da imaju toliko značenja.

#8 Izbjegava sve oblike naklonosti u javnosti

Neki muškarci ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili uzeti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

#9 Često otkazuje planove

Ovako pokazuje da uopšte nema obzira prema vama i vašem odnosu, kako piše portal Your Tango. Bez poštovanja i uvažavanja – nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

#10 Osjećate se naugodno kada ste zajedno

Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi sa vašom vezom, to nije dobro.

#11 Ne trudi se da vas upozna

Svako zaslužuje da bude u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebalo da želi da vas bolje upozna, a ako vam se čini da nije zainteresovan za vas u tom smislu – vjerovatno uopšte nije zainteresovan, nego mu je s biti vama “praktično”.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.