x

AKO SU ZORICA I KEMIŠ MOGLI DA SE RAZVEDU PA VJENČAJU, ZAŠTO NE BISMO I MI? Sloba neće da se razvede od Kije!

Slobodan Radanović riješen je da ne da razvod Kristini Kiji Kockar iako je potpisao papire prošle nedjelje u prisustvu advokata! Kako Rijaliti saznaje, Radanović ne planira da svoj potpis stavi i u sudu, zbog čega će proces razvoda ići mnogo teže nego što je Kockareva mislila.

- Sloba će sve učiniti da ostane sa Kijom u braku. On joj je čak i na nedavnom sastanku sa advokatom rekao da, bez obzira na potpis koji je stavio na papir, na sudu neće ostati pri stavu da treba da se razvedu. Prvo je molio da da još malo vremena sebi da razmisli prije nego što pokrene proces razvoda i pruži mu novu šansu, ali je Kija bila odlučna i insistirala je na njegovom potpisu. Na tom drugom suočavanju uradiće sve da se pomiri sa njom i da nastave život zajedno. Smatra da su oboje prošli golgotu, ali da je ljubav i dalje prisutna i da zato treba da nastave - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Radanović je tek po izlasku uvidio šta je sve Kija činila za njega i koliko se žrtvovala i sada ga proganja griža savjesti. Kaje se zbog svega i želi da sačuva brak. On je čak i u emisiji kod Rade Radenović rekao kako je Kija njegova najveća ljubav, a Lunu je stavio na drugo mjesto, što jasno govori koliko je on sad spreman na sve, pa čak i na javno pokajanje - završava priču izvor.


Kako dalje Rijaliti saznaje, Radanović svakodnevno pokušava da poboljša komunikaciju sa Kijom, pa joj šalje poruke u kojima hvali njene javne nastupe, kao i fotografije koje je nedavno izbacila u okviru promovisanja duetske pjesme sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro". Mi smo nazvali Kristinu, koja nam je potvrdila naša saznanja.


- Tačno je da me je Sloba tjerao da se ne razvedemo. Rekao mi je:"Ako su mogli Zorica i Kemiš da se razvedu i ponovo vjenčaju, zašto ne bismo i mi?" Takođe mi je rekao da će naše sljedeće suočavanje iskoristiti kako bismo se pomirili. I dalje među nama postoje jake emocije i nismo imuni jedno na drugo, ali ja sam svjesna da ne bih mogla da mu oprostim sve što je uradio. Sigurna sam da ću ja na sljedećem suočavanju ostati pri tvrdnji da ćemo se razvesti - rekla je Kija za Rijaliti.


(Republika.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.