x

Ako ti je merak daj 3000 eura, pola pošalji, pola na ruke kad dođemo: Ovako Tijana Ajfon ugovara poslove za nju i drugaricu!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu, saznaje “Blic”. Tijana je uhapšena zbog podvođenja i pros..tucije, a Blic je došao u posjed njene prepiske i načina na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

U prepisci Tijana Ajfon čovjeku kojem nudi usluge jasno govori da može da “zaokruži cifru” i na koji način se vrši plaćanje.

– Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se, uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2.800 eura, ako ti je merak može i 3.000 eura da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo – napisala je Tijana Ajfon u poruci.


Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu pros..tuciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih dr.ga, oružja i pros..tucije.

U objektu je bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.


– U pretresima je oduzet k.kain, oružje i 10.000 eura (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.