x

Aleksandra i Ljuba zapalile Budvu: Se.si kćerka i mama žare oblinama bez mana!

Bivše učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga 2" Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović iskoristile su vrele julske dane da se poslije nekoliko mjeseci boravka u najgledanijem rijalitiju zajedno opuste na crnogorskom primorju, i to za sve zarađene pare!

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je majku i kćerku na jednoj plaži u Budvi dok su uživale na plaži i svojim provokativnim izgledom provocirale mušku populaciju.

Ljuba i Aleksandra po cijeli dan su bile jedna uz drugu, takoreći nisu se odvajale. Mama je definitivno poradila na kćerkinoj figuri, pa Subotićka izgleda bolje nego dosad. Malo ko bi povjerovao da su to majka i kćerka, a ne drugarice, pošto Pantovićki na izgledu mogu da pozavide i mlade djevojke. Ona je Aleksandru uzela pod svoje, napravila joj plan ishrane, zajedno treniraju, a rezultati su i više nego vidljivi.


Očigledno je da su ratne sjekire između njih dvije zakopane, pa sada obe uživaju u svakom provedenom trenutku.

Se.si mama i kćerka su mnogim muškarcima zapale za oko, posebno u trenucima kada su izlazile iz vode i jedna drugoj namiještale kupaći, mackale se kremama.

Takođe, ono što je svima zapalo za oko jeste da su obe svoje jače polovine ostavile kod kuće, što one najhrabrije muškarce sigurno raduje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.