x

zgranuta

Aleksandra Mladenović na meti bezobraznih ponuda: Prilaze joj poslije nastupa i traže ovo, nude 100.000 eura?

Kako su se pojavile spekulacije da je nepoznati muškarac nakon jednog nastupa ponudio Aleksandri Mladenović 100.000 eura za izradu njenog novog albuma, uz riječi hvale za njen izgled, jedan portal je kontaktirao pjevačicu, kako bi provjerili o čemu je riječ i da li je imala nepristojne ponude, da li ju je neko od fanova maltretirao.

Da li je tačno da vam je nepoznati muškarac prišao nakon nastupa i ponudio 100.000 eura za izradu albuma?

– Kada završim nastup, mene uvijek obezbjeđenje odvede do bekstejdža i iz bekstejdža odem kući. Vjerovatno misle na nastup u Novom Sadu, ali to nije tačno. Ja nisam imala neprijatne situacije na nastupu. Uvijek dođe neki muškarac koji priđe, udijeli kompliment, kaže mi: „Oženio bih te”, ali to su samo komplimenti. Ali, da mi neko prijeti da ja nešto moram da uradim, ne, to mi se nikad nije desilo. Često dobijam lijepe komplimente.


Neprijatnost koju je doživjela glumica Milena Radulović je ostavila sve u šoku. 

– Ja sam zgrožena, strašno je to sve kroz šta su te djevojke prošle. Pakao. Šta da kažem, katastrofa. Djevojke ne pričaju o tome iz straha, ali ne treba ćutati o tome. Treba svako da iznese sve što ga tišti. Nikako se ne smije ćutati. Dosta djevojaka je ćutalo, ove djevojke su bile hrabre što su ovo ispričale. O kome god da se radi, treba ispričati.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.