x

sigurna u ljubav

Aleksandra Nikolić otkrila: Jedva čekam da živim sa Dragojevićima! A onda je progovorila i o bebi!

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić i djevojka pobjednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića ističe da se s njegovom porodicom maltene već orodila, pa planira uskoro i da se preseli u Veternik.

Aleksandra kaže da je tamo svi već zovu snajka, te i da je njen odnos s Dejanom samo bolji otkako su napolju iako su mnogi prognozirali da od njihove veze nema ništa.

- Dejan i ja do maksimuma vjerujemo jedno drugom i naš odnos je fantastičan. Nisam se ni na trenutak obazirala na te priče da ćemo da raskinemo. Ide nam bolje nego. ikada, a napolju samo imamo privatnost, koju nismo mogli da imamo unutra. Kao što sam rekla, ja sam vrlo svjesna sebe i smatram da je naš odnos kvalitetan, pritom neću nikome dopustiti da to pokvari - istakla je ona, pa otkrila da li ima naznaka za brak.


- Mene već Dragojevići smatraju snajkom! Naravno, ako sve bude kako treba, možda dođe i do svadbe. Bitno je da nigdje ne žurimo i da se volimo. Sve ostalo dođe usput. Preselila bih se rado kod Dejana i to će se uskoro i desiti. Jedva čekam da živim kod Dragojevića - rekla je ona, pa priznala da li Dejanu smeta njena prošlost.


- Dejan zna sve o meni, mi smo pričali o svemu, tako da se i on ne opterećuje. Te priče ne mogu ništa da nam poremete. Niti njemu neko može da napuni glavu niti meni - otkrila je Aleks, a onda je rekla da li se kaje zbog nekih postupaka.


- Ne postoji. Bila sam svoja i vidjela sam da je narod to prepoznao i cijenio do samog kraja - zaključila je ona, pa dodala kakvi su dalji planovi za proširenje porodice.

- Nemam u planu da zatrudnim u neko skorije vrijeme, mislim da nije trenutak. Ne bih da širim sada tu temu, jednostavno, za sada nam to nije plan ni prioritet - zaključila je ona za Kurir.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.