x

Aleksandra otišla kod bake i dede na selo i pokazala sina kako uživa u prirodi, a sebi je priuštila luksuz od 160.000 eura!

Pjevačica Aleksandra Prijović nasljednika je odvela u selu kod bake i deke, pa pokazala prelijepu prirodu u kojoj uživaju.

Nakon toga, Aleksandra je objavila i fotografiju sina Aleksandra, što je mnoge iznenadiilo s obzirom na to da nasljednikove fotografije rijetko kači po društvenim mrežama.

Djeluje da je mališan uživao na selu, a uz njegovu sliku pjevačica je dodala emotikon na kojem piše: "Ti si moje sunce".


Inače, kako "Alo" navodi, Aleksandra Prijović je postala vlasnica luksuznog automobila vrijednosti 160.000 eura, koji, osim najboljeg paketa, posjeduje i dječju zaštitu za vrata.

- Aleksandri je oduvijek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je da bude i bezbijedan. Zbog toga je tražila model automobila u kojem će se osjećati sigurno svaki put kada sa sinom krene na put - kaže izvor za spomenuti medij.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.