x

Aleksandra pokušala da se ubije zbog Davida!

Diskvalifikovana učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić na društvenim mrežama od izlaska iz Imaginarijuma ne želi da se oglašava po pitanju toga što se njen partner David Dragojević sve više zbližava sa cimerkom Anom Korać.  

Međutim, dobro obaviješten izvor za Rijaliti ekskluzivno otkriva da je Aleksandra pokušala da se ubije dok je jednom prilikom bila u posjeti kod Davidove majke Biljane, te je prijetila da će da prereže vene.

- Aleksandra je nekoliko puta na društvenim mrežama objavila zajedničku sliku sa Davidom uz emotikone srca jer svima želi da pokaže da ima povjerenja u njega, da ga voli i da on u rijalitiju neće da je prevari. Otkad su je diskvalifikovali zbog nasilnog ponašanja, ona se ne odvaja od TV i prati svaki Davidov korak. Iako ima povjerenje u njega, plaši se da će da je prevari sa Anom Korać jer ona koristi svaku priliku da mu se nabaci. Aleksandra shvata da je Dragojeviću u rijalitiju teško bez nje i već primjećuje da je klonuo otkad je ona napolju. Non-stop je kod Davidove majke Biljane jer joj svakakve crne misli padaju na pamet kad je sama - otkriva naš izvor i dalje dodaje da je Subotićka u više navrata bila na ivici nervnog sloma i da je sebi pokušala da naudi, pa je jednom čak posegla i za nožem.


- Aleksandra je zajedno sa Biljanom gledala rijaliti, a kad je vidjela kako Ana mazi Davida, grli ga i sjedi na njegovom krevetu, nastao je haos. Aleksandra je počela da plače na sav glas, pa je histerično ustala i poletjela u kuhinju. Uzela je nož i rekla Biljani: "Sad ću sebi da prekratim muke! Šta će mi ovakav život, bolje mi je da se ubijem! Da li sam zaslužila da mi David pred svima ovo uradi?! Bila sam uz njega kad niko nije. Koraćeva je ku**etina koja samo skače na tuđe muškarce! Srešću se ja uskoro s njom, ona nije svjesna šta je čeka! Uništila mi je najbolju vezu koju sam u životu imala" - priča naš sagovornik. Davidova mama je potrčala za njom kako bi je spriječila da prereže vene, pa ju je odvukla u krevet da legne i dala joj lijekove za smirenje.


- Biljana je šokirana skočila da otme Aleksandri nož, pa ju je jedva odvukla u sobu i smjestila u krevet. Sela je pored kreveta, pa je sve vrijeme pokušavala da joj objasni da vrlo dobro zna kakav je David. Objasnila joj je da Ana Korać namjerno pokušava da mu se približi jer hoće da joj napakosti, ali da Dragojević neće pasti na njene provokacije. Aleksandra uprkos njenim riječima nije prestajala da plače, pa je Biljana riješila da uzme stvar u svoje ruke. Aleksandri je dala lijekove za smirenje, pa se ova brzo smirila i zaspala. Kad se Aleksandra probudila, odmah je uključila TV da vidi šta se dešava u rijalitiju, pa je pitala Biljanu: "Samo mi reci, molim te, da se nisu smuvali?!" Davidova majka je počela da se smije kako bi joj olakšala, pa joj je objasnila da nema potrebe da brine, ali je Subotićka ponovo počela da plače. Već danima slabo jede i uopšte ne izlazi, pa je počela naglo da gubi i kilažu zbog stresa - završava naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.