x

Aleksandra Prijović odlučila da sve prizna: Često se svađam sa Filipom, rekao mi je ono što nisam htjela da čujem! O Breni je rekla samo jednu stvar!

Aleksandra Prijović kaže da se često svađa sa mužem Filipom Živojinovićem, a sa svekrvom Lepom Brenom nikad! Folk zvijezda se udala za nasljednika jedne od najbogatijih srpskih porodica u junu 2018., a u martu ove godine su dobili sina Aleksandra.

Prija priča da se mnogo promijenila otkako je postala majka i napominje da je više ne dotiču tračevi, već da se rastuži samo kada je ugroženo zdravlje njenih najbližih.

Oko čega se najčešće prepireš sa mužem?

- Sa Filipom su rasprave više komične nego što su zapravo svađe. Raspravljamo se isključivo oko sitnica i taj "problem" prevaziđemo za pet minuta.

Zbog čega ste se posljednji put posvađali?

Raspravljali smo se na probi plesa za spot za pjesmu "Neponovljivo". Rekao je nešto što ja nisam u tom trenutku htjela da čujem i to vam je to.

Šta je za dobar brak bitnije - strast ili poštovanje?

- Poštovanje, jer nam strasti nikad ne manjka!


Da li ste ti i Filip potpisali predbračni ugovor?

- Nismo. Rekli smo jedno drugom "Sve je moje tvoje" (smijeh). Zaista mislim da nam to nije potrebno. Kao i u svakom braku, oboje radimo i naš budžet je zajednički.

Da li si se nekad posvađala sa svekrvom Brenom?

- Sa Brenom se nikad ne prepirem jer nema razloga. Saglasne smo u svemu. Brena je često kod mene i Filipa i uživa u vremenu koje provodi sa Aleksandrom. Pričamo o svemu i svačemu, ali najbolji savjet koji mi je dala je: "Svaka majka najbolje zna šta je dobro za njeno dijete i tu nema greške."


Koliko si se promijenila otkad si postala majka?

- To je najljepša promjena u životu. Imaš za koga da živiš, radiš, boriš se i raduješ. Dok nisam rodila Aleksandra, možda nisam ni znala šta je najveća životna sreća. Mislim da sam se promijenila nabolje. Imam više strpljenja, odgovornija sam i ne dozvoljavam da bilo ko ruši moj mir.


Da li bi dojila sina u javnosti?

- Nema tu osuđivanja, naravno da bih ga dojila u javnosti. Kada nešto želim, nije mi važno da li me neko gleda. To je prirodna i normalna stvar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.