x

Aleksandra se nadula od botoksa: Mladenovićka i dalje tvrdi da ne radi ništa na licu!

Folk pjevačica Aleksandra Mladenović pojavila se nedavno na jednom prijestoničkom događaju, a jasno se vidjelo koliko joj je čelo zategnuto i naduveno od botoksa i filera!

Naime, pevačica je za Srpski telegraf pokušala da se izvadi i da sve ubijedi da se nije podvrgavala nijednom tretmanu za podmlađivanje i zatezanje lica.

- Mnogi me pitaju da li sam radila nešto na licu i da li sam bilo šta operisala, ali ja sam rekla da sam davno povećala jedino usne. Normalno je da ću s vremena na vrijeme da odem na neki tretman za čišćenje kože i lica, ali to je sve. Nikakve operacije mi ne padaju na pamet jer mislim da nemam potrebu za tim. Mlada sam, možda to tamo tek kad dođem u neke godine. Silikone u gr.di sam stavila odavno, ali to danas ima svaka druga djevojka, pa više nije neobično da se lijepe grudi viđaju na svakom koraku - rekla je folkerka kroz osmijeh.


Inače, ovo nije prvi put da pjevačica demantuje da je radila bilo kakve intervencije na licu. Ona je i početkom godine poslije uvećanja jagodica govorila da nije posjetila plastičara i da je sve djelo majke prirode sa čarima šminke. Nije poznato šta je razlog zbog kog pjevačica na sve načine pokušava sa sakrije da je radila brojne intervencije na tijelu s obzirom na to da većina estradnjaka sa domaće javne scene ne krije da je odlazila pod nož zbog raznih korekcija. Među prvima je poznata voditeljka Suzana Mančić, koja i te kako vodi računa o licu i tijelu, pa redovno ide na brojne laserke tretmane koji podmlađuju kožu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.