x

Aleksandra Subotić na lijekovima! O Malenoj Magdaleni brine Davidova majka: Svakog dana joj je sve gore, a vjerenik ne ispušta drugu ženu iz ruku!

Aleksandri Subotić zbog Davidove veze sa Koraćevom nimalo nije lako. Zbog šokantne javne prevare u lošem je psihičkom stanju, a zbog scena koje je u prilici da gleda počela je da pije lijekove za smirenje.

"Svakog dana je sve gore i gore. Ne može da se kontroliše. Stalno je kraj televizora, prati šta se dešava, ne spava i samo plače. Svi je ubjeđuju da pije tablete za smirenje, ali joj ni to ne pomaže. Što je najgore, sve to gleda i njena kćerka Magdalena, zbog koje je svi ubjeđuju da se sabere", kaže izvor, pa nastavlja:


"Aleksandra živi u Veterniku u kući sa Davidovom mamom koja sve manje može da podnese njenu histeriju. Ona vodi malu Magdalenu u vrtić i brine o njoj, u nadi da će se Aleksandra dozvati pameti. Subotićeva rijetko izlazi u javnost, a kada izađe često dolazi do sukoba sa prolaznicima.Mnogi joj prijete, a često zovu i mjesta gdje ona dolazi da jede sa svojom maloljetnom kćerkom. Cijela situacija joj teško pada. Ona vjeruje da je jaka, da može sve da izgura, ali teško. Skoro pa je pala u potpunu depresiju. Angažovaće i psihologa kako bi je izbavio iz cijele situacije", zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.