x

Aleksandra Subotić prvi put govori za medije: David Anu samo j... kad je pijan, a mene voli! Evo šta će se desiti sa starletom kad me bude vidio!

Aleksandra Subotić, poslije diskvalifikacije iz rijalitija, otvorila je dušu o svemu što je tišti. Iako je njen vjerenik David Dragojević u rijalitiju smuvao Anu Korać, Sandra je ubijeđena da on i dalje voli nju, a da je sa starletom samo kad je pijan.

- Da se sa Davidom vidim i popričam samo dva minuta, sve bi bilo kao ranije. Ipak smo proveli zajedno dvije godine, znamo kako dišemo. Čekam da se završi ovaj cirkus i da se vratimo u normalu. Znam da će tako biti.

Ali, on se zaljubio u Anu...?

- David je pijan 24 sata. Za tri dana popije dvije litre rakije. Zato je sa njom. Dok je bio srećan sa mnom, nije mu bila potrebna ni kap alkohola.


On možda jeste zbunjen, ali često sa Anom ima se.s?

- On nije zaljubljen u nju! Samo pijan može da ima se*s sa njom, ali mislim da time zavarava samog sebe. On tim postupcima sebe ubjeđuje da je zaljubljem, a zapravo nije. Mislim da se plaši osude naroda, pa pokušava da opravda svoje postupke. Ja sam prijavljena kod njega na adresi, ja sam njegova vanbračna supruga i imam pravo kao da sam mu zakonita žena. Vjerio me je ispred kuće, na ulaznim vratima. Ja nosim pravi vjerenički prsten, a ne rijaliti prsten. Kad izađe iz rijalitija i suoči se sa svim, postaće mu jasne neke stvari.


- Govore mu najgore o meni, manipulišu njime. Ubijedili su ga da imam novog dečka. Nema šanse da njihova veza uspije. To će da pukne za mjesec-dva. Ona je ušla u rijaliti da reklamira svoj zanat. Karakterno sebe prikazuje kao ku*vu, kao djevojku koja se kači za zauzete i oženjene muškarce, rasturi njihove veze i brakove, iskoristi ih i šutne.


Planiraš li da se vratiš u rijaliti?

- Nema šanse! Ja ću vezu da spašavam u spoljnom svijetu, a ne tamo, iako znam da bi svi voljeli to da gledaju pred kamerama. Onda kada sam upala u "Zadrugu" to sam uradila kako bi Davidu skrenula pažnju na ono što mu spremaju ološi. Kada bi me vidio samo na pet minuta, sve bi se promijenilo. On ne može da podnese da sam tužna, znam da me voli i da se sretnemo to bi bio kraj njegove priče sa Anom. Čekaću ga koliko god bude trebalo jer vjerujem u našu ljubav i budućnost.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.