x

Aleksandra Subotić samo glumi opasnu mačku: Rođeni otac je moli da napusti Veternik, a ona je u jednu gromku rečenicu spakovala sve suze i bol! (FOTO)

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz rijalitija u kojem je boravila sa vjerenikom Davidom Dragojevićem, zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Nakon njenog izlaska iz Bijele kuće, on je vezu okončao zbog Ane Korać, sa čim Subotićeva nikako ne može da se pomiri.

Pošto je David doznao da Aleksandra sada provodi vrijeme u njegovoj porodičnoj kući sa njegovom majkom Biljanom zaključio je da po izlasku neće ni razgovarati sa njom. Otac Karađorđe javno se iz rijalitija zahvalio gospođi Dragojević na svemu i zamolio da mu vrati kćerku i unuku za Beograd, ističući da David sa Anom ima sve što sa temperamentnom Sandrom nije imao.


Ona se, pak, ne miri sa novonastalom situacijom, a pošto se oglasila na društvenoj mreži Instagram povodom Dana ljubavi, evidentno je da i te kako pati.

"Srećan Dan zaljubljenih svima koji slave! Na mene će ove godine ostaviti neki specifičan utisak", poručila je ona zasigurno misleći na sve što joj se dogodilo od izlaska iz rijalitija.

Uprkos emotikonima koji plaču od smijeha, nimalo joj nije svejedno.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.