x

Aleksandra Subotić se vraća u rijaliti?! Imala je samo jedan zahtjev u ugovoru, Ana i David će poludjeti kad vide!

Rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić napustila je "Zadrugu" prije manje od tri mjeseca, kada je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški i pesnicom je udarila u glavu. 

Odmah nakon njenog izlaska njen tadašnji dečko David Dragojević smuvao se sa Anom Korać i time stavio tačku na njihovu dugogodišnju vezu. Njoj je sve to teško palo, te ih je u medijima svakodnevno prozivala na razne načine.

Aleksandra želi ponovo da se vrati u "Zadrugu" kako bi se osvetila Ani i Davidu, ali je u međuvremenu dobila primamljivu ponudu od produkcije "Happy" televizije. Naime, produkcioni tim ponudio je Subotićevoj ogromnu svotu novca kako bi ponovo ušla u "Parove" i samim tim zavrtjela priču.


- Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju - govori otvoreno za portal "Alo.rs" izvor blizak Aleksandri i dodaje:


- Zvali su je čelni ljudi "Parova" i ponudili joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za kćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju kćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtjev je bio da joj novac bude isplaćen unaprijed. Najveći problem je to što su Ana i David u "Zadruzi", a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti. Ako uđe u "Parove" to će biti nemoguće, jer će logično oni biti u "Zadruzi". Uskoro će izabrati jednu od te dvije opcije - završio je priču izvor blizak Subotićevoj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.