x

nije očekivala onakvu njegovu reakciju

Aleksandrina majka se šlogirala zbog Dejana Dragojevića: Još uvijek ne mogu da dođem sebi, cijeli dan sam bila po doktorima… (Video)

Alesandra Nikolić u žiži je interesovanja već danima, kako u Bijeloj kući, tako i van nje. Otkako se u “Zadrugu” uselio Filip Car, prati se svaki njihov pokret, a već je pao i prvi poljubac.


Ovo je, čini se, uticalo na Dejana Dragojevića, Aleksandrinog dečka, koji je putem Instagrama napisao da prati ko pored koga sjedi, te je pitao svoje pratioce da li je takvo ponašanje normalno. Iako Dejan nije bio konkretan da misli na Aleks, svi su naravno posumnjali na to…


Nakon svih dešavanja Aleksandrina majka Slovenka Nikolić je izjavila za Hype tv da još uvijek ne može da dođe sebi i da je cijeli dan bila “po doktorima, u Urgentnom centru”. Aleksandrina majka sad pije lijekove za smirenje, ne može da spava a i pritisak joj se pogoršao.


Aleksandrina majka tvrdi da od kako je sve krenulo da ne može da spava noćima.

Slovenka je izjavila da ne može nikoga da mrzi, pa ni Dejana, ali da on za nju više ne postoji, te da bi voljela da njeno dijete (Aleksandra) ostane sama do kraja, da ostane dostojanstvena. O Caru je rekla sve najbolje ali i dodala da je za vezu poguban.

.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Hype

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.