x

Aleksandrinog sina je neki đavo odvukao na terasu: Trenutak nepažnje mogući uzrok tragedije u Lazarevcu!

Studentkinja defektologije Aleksandra Elezović Tomić (29) iz Lazarevca u petak u 8.50 ujutru stradala je u pokušaju da sustigne sina, trogodišnjeg T. T., dok je padao sa terase njihovog stana i spasi ga smrti. Majka i sin pali su na terasu na prvom spratu zgrade u Karađorđevoj ulici. Njoj nije bilo spasa, dok je njeno čedo, u teškom stanju, ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar u Beogradu, gdje je hitno operisan.

- Dječak T. T. se nalazi na odjeljenju Intenzivne njege u izuzetno teškom stanju. On ima povrede opasne po život - rekli su za Srpski telegraf u Urgentnom centru.

Porodica stradale žene brzo je stigla na lice mjesta, a policija je u stanu iz kog su pali dječak i njegova majka zatekla oca dječaka i supruga pokojnice Nikolu Tomića, koga je u vrijeme tragedije hvatao prvi san, budući da je tek došao iz treće smjene iz rudnika Kolubara, u kojoj je zaposlena i majka nesrećne Aleksandre. Suze, šok i nevjerica komšija i porodice paralisali su čitav kraj, a nagađalo se kako je došlo do jezive smrti žene i povređivanja dječaka.


- Čujem da neki pričaju da je Aleksandra namjerno bacila sebe i dijete u ambis, što je potpuna besmislica! Ona je bila izuzetno pobožna žena, a takvo nešto bi bilo smrtni grijeh - kaže jedna od poznanica nesretne porodice.

Dok je familija kategorički odbijala da je u pitanju samoub.stvo majke koja je u smrt povela i sina ili, kako se još spekulisalo, ub.stvo žene i sina koje je Nikola navodno gurnuo sa terase, jedna od njegovih koleginica za Srpski telegraf ispričala je da je dječak iskoristio trenutak nepažnje roditelja i da je sam izašao na terasu.


- Nikola je otišao da spava, a Aleksandra je otišla u kupatilo da se brzo istušira. Njihov sin je ostao u dnevnoj sobi da se igra, ali neki đavo ga je odveo na terasu i tamo se popeo, mislim na neku stolicu, sa koje je pao preko ograde terase. Majka je u tom trenutku istrčala iz kupatila i, vidjevši otvorena vrata terase, pohrlila je tamo. Po inerciji je poletjela za sinom koji je padao i izmaklo joj je tlo ispod nogu - prepričala je gospođa.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.