x

Aleksandru Mladenović napali zbog plastičnih operacija, ona osula paljbu po svima koji je kritikuju!

Popularna pjevačica Grandove produkcije, Aleksandra Mladenović, ne krije da je imala brojne estetske zahvate. Međutim, odlučila je da surovim komentarima stane na put.

Nije tajna da je operisala grudi i usne, kako je i ona sam potvrdila, međutim ona smatra da ima prava da na sebi mijenja šta hoće i da to druge ne treba da zanima.


Budući da su je mnogi na sopstvenom instagram profilu zasuli lavinom negativnih komentara, Mladenovićeva je bila prilično oštra kada je riješila da hejterima, koji se bavi njenim životom očita lekciju:


- “Zamolila bih “osobe” da prekinu da prave lažne profile da bi pljuvali moj fizički izgled. Ne dotiče me, samo gubite vrijeme. Moja usta, moje si*e, ja sam željela tako i ne mora to vama da bode oči i da vam smeta. Gubite vrijeme ako mislite da ćete me povrijediti na taj način. Ja sam tu da pjevam za ljude koji vole da me slušaju i koji poštuju moj rad, a to da li sam radila neku korekciju na sebi je isključivo moja lična stvar. Bavite se svojim životom! Hvala na razumijevanju”, napisala je pjevačica na svom profilu na instagramu.





(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.