x

Alen Abramović nakon povratka u 'Život na vagi': 'Treneri su odlični! Maja je fitness zvjerka, a Edo je trenerski ubojica mekog srca!'

Dečko s Knežije, 46-godišnji Alen Abramović, pobjednik je prošlogodišnje treće sezone showa “Život na vagi”. Izgubivši nevjerojatnih 86,4 kg, Alen je osvojio bogatu novčanu nagradu od 150.000 kuna, a od tada je velika medijska zvijezda u regiji. Prošlog je tjedna proveo jedan ciklus s kandidatima nove četvrte sezone kako bi ih motivirao da budu ustrajni i ruše vlastite rekorde. Osim toga, imao je priliku upoznati i nove trenere, Edu i Maju, a prilikom svog povratničkog tjedna izgubio je šest kilograma.

S njim smo razgovarali o dojmovima iz četvrte sezone.

"Povratak u 'Život na vagi' bio je fantastičan, prepun emocija, ali i pomalo naporan. Znao sam da ću doći u novu sezonu, ali da mi je netko rekao da ću ponovno na vagu i biti praktički ravnopravan kandidat za jedan cijeli ciklus - rekao bih mu da je to nemoguće i da ima jako razvijenu maštu. 'Živa žuta linija', nikad viđeno do sada! Ali bravo i za mene koji sam tako hrabro prihvatio taj zadatak!" kaže Alen.

Nakon posljednjeg vaganja Alen je komentirao kako je Sara jedna od kandidatkinja koje definitivno vidi u finalu, a otkrio je i što misli o kandidatima općenito. "Kandidati su raznoliki. U nekima sam vidio sebe i taj moj fokus na promjenu, a neki još muku muče s izlaskom iz zone komfora. Svima nam je zajedničko to da su nas emocije i naše reakcije na njih dovele do pretilosti. Zato je sada vrijeme da se kandidati suoče s tim emocijama i da im više ne dopuste da one vladaju njima na samodestruktivan način kakav je bio do sada", kaže Alen te dodaje: "Najveći potencijal vidim u onim kandidatima koji su najfokusiraniji, a to su Robert i Lidija. Ali moram priznati da su me cure oduševile; od najmlađe Sare do najstarije Julije, sve su odlične!"


Drago mu je što je bio dobar primjer drugim kandidatima. "Znam da sam neke od njih uspio motivirati da se još bolje fokusiraju na ovaj proces i da što prije dođu do cilja. Neki su me stalno ispitivali i tražili savjete te čak sve pisali u tekicu, a neki su za sebe najpametniji i misle kako znaju najbolje bez obzira na to što im takvo razmišljanje i njihov način nije donio rezultat do sada", kaže pobjednik treće sezone.

Nakon što je tjedan dana proveo s njima pitali smo ga da nam komentira tko je najjača, a tko najslabija karika, ali iskusni je Alen to ovako objasnio: "Najjače i najslabije karike ne postoje, odnosno, jedan je tjedan netko najjača karika dok već idući ta ista osoba može biti najslabija. Nitko to ne može biti konstantno.“

Julija je bila jedna od onih kandidata koji nisu skrivali svoje oduševljenje njegovim povratkom, a na pitanje kako se nosi s obožavateljicama i obožavateljima općenito, Alen komentira kroz smijeh: „Pa nisam Madonna da imam obožavatelje, ali imam divne ljude koji me vole i podržavaju, koji su prepoznali moju borbu i zapravo poistovjetili se s njom bez obzira na to imaju li problema s debljinom. Svi imamo probleme, prepreke i kočnice u životu. Moja priča inspirira ljude i motivira ih da se bore protiv tih prepreka i vide da je zaista moguće promijeniti život."

Naposljetku je otkrio i što misli o novim trenerima: "Treneri su odlični! Maja je fitness zvjerka, zabavna, puna humora, a Edo je trenerski ubojica mekog srca!"


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.