x

Alen Hrbinić kompletirao ekipu za novi album - Uz Dinu Muharemovića i Mahira Sarihodžića na pjesmama radi i Vlado Podany!

Kantautor Alen Hrbinić sve je bliži zadatom muzičkom cilju za ovu godinu- debitantskom albumu. Njegova adresa posljednjih dana je „Long Play“ studio producenta Mahira Sarihodžića, gdje je završio snimanje vokalnih dionica za pjesmu „Furam“ tekstopisca Dine Muharemovića.

Nakon kraće pauze, narednog mjeseca u istom studiju će snimiti i drugu numeru, na kojoj opet ostvaruje saradnju sa uspješnim dvojcem Sarihodžić- Muharemović, koji potpisuju neke od najvećih i najslušanijih hitova regionalne scene. Obje pjesme koje sada snima za njegov album su brže i pune ritma i super mu „leže“, ranije je izjavio Dino Muharemović. Uz odličan vokal Hrbinića i tim profesionalaca koji je okupio na muzičkom materijalu, uspjeh je zagarantovan.

- Sviđa mi se kako je sve posložio i uradio gdin. Sarihodžić. Bilo je jako prijatno raditi s njim u ugodnoj atmosferi studija na Ilidži. Dogovorili smo se za dalji nastavak saradnje. Moram naglasiti i jednu novinu- posebno zadovoljstvo mi je da će na mom novom albumu jedan od saradnika biti i fantastični bh. pijanista Vlado Podany- kaže Alen Hrbinić.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.