x

Alma je majka tri kćerkice od 4, 3 i 2 godine i bori se sa rakom debelog crijeva: Potrebna joj je naša pomoć!

Alma Ljuca ima 34 godine, živi u Holandiji i majka je tri male djevojčice (4, 3 i 2 godine). U novembru 2019. godine dobila je dijagnozu raka debelog crijeva sa proširenjem na stomačnu postelju i jetru.  

Doktori u Holandiji nisu davali puno nade. Ipak su pokušali liječenje hemoterapijama. Međutim,  njeno zdravstveno stanje se nije poboljšalo. Štaviše, nalazi su pokazali pogoršanje. U bolnici u Holandiji su rekli da nemaju drugu mogućnost da joj pomognu.

Alma je bila jako razočaran,a ali nije gubila nadu. Uporno je tražila način i mjesto gdje mogu da joj pomognu. Tako je saznala za privatnu kliniku Medias Klinikum u Burghausen (Njemačka). Stupila je u kontakt sa doktorom i obavila pregled. Klinika je dala nadu, rekli su da imaju drugačiji način liječenja, ali da hitno mora doći  kod njih. Liječenje u njihovoj klinici je jako skupo. Potrebno je uraditi nekoliko tretmana. Jedan tretman košta 16.000 eura. Ona će njih morati da primi minimalno 4, ako ne i više. Prvi tretman je zakazan 17. aprila.

Donacije je moguće izvršiti direktno: 

Ime: Alma Ljuca

Račun: NL50INGB0007885608

Bic code: INGBNL2A

Također donacije je moguće izvršiti putem stranice gofundme na: 
https://www.gofundme.com/f/help-alma-met-haar-strijd-tegen-kanker-pomoc-almi?utm_source=facebook


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.