x

Almir M & Tribun Band najavljuju spektakularno otvorenje kluba!

U petak, 17. jula sve Sarajlije očekuje spektakularno otvorenje House Cluba. Klub će bez sumnje biti velika atrakcija u gradu, a nalazi se kod Vijećnice. Interesantno je da House Club otvara poznata sarajevska grupa Almir M & Tribun Band, a evo šta nas sve tamo očekuje, ne samo na velikom otvorenju nego i ubuduće. 

Club House

Toplik bb

061842139

Almir M & Tribun band

Već na velikom otvorenju House Cluba 17. jula bit će zaista veselo, jer će domaćini Almir M & Tribun Band zapaliti masu. Poznati po vrhunskom repertoaru i svim žanrovima u kojima se fenomenalno snalaze poznati sastav 17. jula obećava jedan od najboljih provoda u vašem životu. Kada se spektakularno otvorenje jednog kluba, kao što je to House Club i vrhunska svirka spoje onda je tu erupcija dobre atmosfere zagarantovana.

 

House Club koji će ljubiteljima dobrog provoda otvoriti vrata 17. jula bez sumnje će pomjeriti granice zabava u Sarajevu. Sami koncept je pažljivo osmišljen, pa će događaji privući apsolutno svakog ljubitelja istinski kvalitetnih zabava. Posebna priča je samo uređenje kluba, koje će učiniti da se svaki partijaner osjeća ugodno i da s osmijehom na licu uživa sve do sitnih sati. 

 

Iz House Cluba poručuju kako su svi dobrodošli, te da ćete uživati u jedinstvenim ponudama, te provodima.

 

Više o događaju možete saznati putem linka: 
https://www.facebook.com/events/428960680604978/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.