x

Almir M & Tribun Band zapalili Los Angeles!

Almir M & Tribun Band su okončali više nego uspješnu turneju po Americi. Za svaki nastup se tražilo mjesto više, a kako to samo oni znaju, na svakom derneku su napravili vrhunsku atmosferu. 

Almir M & Tribun band

Poznata sarajevska ekipa je imala više nego uspješnu američku turneju. Naime, Almir M & Tribun Band je žario i palio Amerikom, a šlag na tortu je bio koncert u Los Angelesu. Kralj sarajevskih klubova je priredio ubjedljivo najbolji dernek poslije utakmice USA - BiH. 

Nakon što su Zmajevi odigrali prijateljsku utakmicu sa USA, ogroman broj Fanatikosa se uputio da sluša Almira M & Tribun Band. Veselilo se, igralo i pjevalo kao da sutra ne postoji. 

Inače, koliko je uigrana ekipa Almira M & Tribun Banda osvojila našu raju u Americi govori i to da su potpisali ugovor za nastavak turneje u oktobru. Već su dobili i nekoliko ponuda za Novu godinu, tako da će za njih biti posla. Uskoro će izbaciti novu pjesmu, imaju dosta zakazanih nastupa širom BiH i Evrope, a uz to očekuje ih i nastup na Oskaru popularnosti u Tuzli. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.