x

Aman ženo, dokle više? Ana Nikolić drastično smršala, ljekari zabrinuti za njeno zdravlje!

Za manje od šest mjeseci Ana Nikolić se bukvalno prepolovila, pa su joj ljekari skrenuli pažnju da prikoči i da počne normalno i umjereno da se hrani.

Nakon turbulentnog perioda i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se na takozvanom „putu ka samouništenju“ ugojila čak 52 kilograma! Iako su mnogi su mislili da više nikada neće vratiti na staru kilažu, pjevačica je ponovo šokirala javnost.


Naime, ona je odlučila da promijeni život iz korijena i poradi na svom fizičkom izgledu. Nikolićeva je za manje od pola godine oslabila to te mjere da joj se umjesto mišića, na koje je bila ponosna kao plesačica na početku karijere, sada vide kosti, a noge djeluju kao da će se svakog trena polomiti.


Kako navodi Srpski telegraf, ljekari su zaista zabrinuti jer je Ana naglo smršala, te se plaše da će sebe otjerati u anoreksiju ako podhitno ne prestane sa dijetom.

Mada, mi se pitamo da li se ovdje više radi smo o dijeti ili je Ana otišla u drugu krajnost i ne vidi sebe u pravom svjetlu – da, izgubila je dosta kilograma, ali i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

Šta vi kažete, da li je Ana krenula ka anoreksiji ili je to samo trenutna faza?

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.