x

Amar Gile i Nataša Radan uhvaćeni zajedno! Na nastupu u Beogradu joj poklonio buket ruža, palo i priznanje: Volim te! (Foto)

Dok je boravila u rijaliti programu "Zadruga", Natašu Radan često su povezivali sa pjevačem Amarom Giletom. Iako je Nataša govorila kako su oni samo prijatelji, Bane Čolak je iznio informaciju da je navodno pjevač "zabranio" Nataši da se druži sa njim i da su Amar i ona planirali da ljetuju zajedno prošle godine. 

Radanova je tada sve to demantovala, a u tada su isplivale i njihove fotografije na kojima se vidi kako mu sjedi u krili. Gile je kroz medije demantovao poznavanje Nataše tvrdivši kako je kao i svaka djevojka došla na nastup i slikala se s njim. 

Nataša je u proteklom periodu govorila i da nije imala intimne odnose sa ovim pevačem, kao i da nije kriva za njegov razvod. Ipak, sinoć su njih dvoje uhvaćeni zajedno!


Ova bivša zadrugarka junsku noć odlučila je da provede upravo na nastupu Amara Gileta na jednom beogradskom splavu.

Djelić iz noćnog provoda Nataša je podijelila i sa pratiocima na svom Instagram nalogu. Nataša je sve snimala pa je očigledno da ništa ne krije. Ona je cijelo vrijeme bila ispred bine, pa je jasno kako je samo za nju bilo rezervisano mjesto da uživa u Amarovima hitovima.


Na Natašinim insta "pričama" se vidi i kako joj Gile u jednom momentu prilazi i pruža ruku, na jednom klipu joj se čak i obraća, a vrhunac svega jeste njena fotografija sa buketom ruža koji je prethodno držao Gile.  Ona je čak svojom objavom i sama priznala da ga voli. "Volim te", napisala je bivša zadrugarka i označila Gileta. Doduše, ostaje nagađanje da li joj je lično on poklonio isti taj buket...

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.