x

Amar Gile o navodnoj aferi sa Natašom Radan: Neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lijepo ime! Moju porodicu ne može da razj.be Zadruga!

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 3" Nataša Radan je šokirala javnost kada je iznijela da je navodno imala aferu sa pjevačem Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom. Obojica pjevača imaju porodice, zauzet bračni status i djecu.

Na snimanju emisije "Nikad nije kasno", naletjeli smo na Amara, koji nije imao dlake na jeziku i vrlo rado je prokomentarisao kako se osjeća kada se njegovo ime pominje u Bijeloj kući i što je atraktivna zadrugarka radila test trudnoće, a navodno njega navela kao oca djeteta, piše Srbija Danas. 

- Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lijepo ime - rekao je pjevač, vidno izrevoltiran pričama koje kruže u Imaginarijumu.

Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer se test pokazao negativan na trudnoću on je odgovorio:

- Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dijete, eto, bio bi pjevač - rekao je on kroz smijeh.


- Sjećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lijepa, zapažljiva je, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa sa njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti, nigdje veze - rekao je on.

- Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim djetetom, moju porodicu ne može da razj.be jedna "Zadruga" - obrazložio je Amar.


A kada je u pitanju njegov kolega Šako Polumenta, sa kojim se Nataša isto dovodila u vezu, pa i sama iznijela da je imala neku priču sa njim prije "Zadruge", pjevač je tek imao šta da kaže.

- Ta djevojka me je totalno razočarala, mislim, ne znam šta hoće u životu, da postane popularna, možda, preko mene, preko Šaka, ja o njemu mislim sve najbolje, on je mangup, a ona me je totalno razočarala - rekao je on.

Po svemu sudeći, Nataši Radan su slaba tačka pjevači, a šta je istina, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.