x

Amar Šabović je na terapiji u Beču, majka zbog finansijske situacije nije s njim: Mole se svi ljudi koji borave tamo da mu pomognu!

Amara Šabovića sjećaju se svi zbog njegove borbe za život. Od 18. godine dane je provodio u krevetu spojen na kisik jer su njegova pluća otkazivala. Bh. građani udružili su snage, pokazali humanost i skupili novac pa je Amar prije dvije godine dobio nova pluća. Ovaj dvadesettrogodišnjak iz Sarajeva danas izgleda zdravo i normalno poput svojih vršnjaka. Ali, i pored svega zaboravljen je od svih... Njegova borba i dalje traje...

Amar za jedan pregled u Beču svaki put mora  izdvojiti 1.500 eura. On je trenutno u Beču, a putem Facebook stranice Pomozimo Amaru Šaboviću je upućen apel.

- Zbog finansijske situacije Amarova mama ne može biti uz svoje dijete, pa ovom prilikom moli dobre ljude koji su u Beču i koji su mogućnosti da Amaru pomognu jer on je tamo sam bez majke, a svaka majka se brine za svoje dijete pogotovo u bijelom svijetu i kad ste čitav život bolesni - navedeno je u objavi. 


Ako želite pomoći Amaru na neki način i biti uz njega koliko možete kontakt telefona je +387 60 351 4644

Za više informacija možete kontaktirati uz pomoć  Amarove stranice:
https://www.facebook.com/Pomozimo-Amaru-%C5%A0abovi%C4%87u-194945260646330/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.