x

Amel Ćurić i Adi Šoše udružili moćne vokale i predstavili cover "Za nas"! (Video)

Originalna verzija pjesme "Za nas" koju izvodi Adis Skaljo je dobila novu dimenziju u izvedbi Amela Ćurića i Adija Šoše, novog pjevača Miligrama. Njih dvojica su ovim duetom oduševili sve, a kako je riječ o zaista moćnim vokalima koji bude emocije, nije za čuditi što se nižu samo pozitivni komentari. Inače, pjesma je nastala u čarobnom studiju Amila Loje. 


"Saradnju je inicirao autor pjesme Amil Lojo koji je izrazio želju da Adi i ja sninimimo nešto zajedno. Obojica smo se složili da je upravo pjesma 'Za nas', koju je ranije otpjevao Adis Škaljo, jedna od najboljih Amilovih pjesama ikad i koja i Adiju i meni savršeno odgovara. Otpjevali smo je u produkciji Al Music i na prvo slušanje smo znali da smo napravili odličan izbor. Uvijek mi je zadovoljstvo raditi s Amilom, a Adija kao mlađeg kolegu jako cijenim i mislim da je jedan od najtalentovanijih mladih pjevača današnjice, što je pokazao i u ovoj pjesmi", kazao je Ćurić.

S druge strane, Šoše je priznao da je od djetinjstva pratio Amelov rad i volio slušati njegove pjesme. Zahvalan je Amilu što je inicirao saradnju s Amelom.

"Ovo je spoj jednih od najjačih vokala na našim prostorima. Zadovoljstvo je raditi s njima", poručio je autor pjesme Amil Lojo.

Osim toga, Amel je najavio i novu pjesmu, za koju je nedavno objavio teaser, a koju je snimio upravo u saradnji s Lojom.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.