x

Amel Ćurić oduševio goste live izvođenjem pjesme "Niko"! (FOTO)

Amel Ćurić promovisao je svoj novi hit „Niko“ u prepunom restoranu 4 Seasons u Alta Shopping Centar. Amel je pjesmu „Niko“ otpjevao pred mnogobrojim gostima i ponovo pokazao svoje pjevačko umijeće. Promociji su prisustvovali mnoge javne ličnosti, među kojima su i autori pjesme Amil Lojo i Armin Šaković, Mirza Teletović, Al' Dino, Jasmin Duraković i mnogi drugi.

Nakon promocije spota, prisutni su uživali u live izvođenju nove pjesme „Niko“, ali i drugim Amelovih hitovima, „Dobro veče tugo“ i „Što nas ima mašala“, koju je za njega pisao Armin Šaković.


„Oduševljen sam odzivom i novinara i prijatelja koji su danas došli na promociju moje nove pjesme „Niko“. Pjesma je zaista postala regionalni hit i drago mi je da publika pozitivno reaguje na ovu pjesmu vrhunskog kvaliteta. Mislim da je ovo samo najava saradnje sa Amilom i Arminom i to u ovom sastavu, koji se pokazao kao dobitna kombinacija. Hvala i restoranu 4 Seasons i Alta Shopping Centar koji su upričili druženje sa novinarima danas“, izjavio je Amel.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.