x

OSVRNUO SE NA KOMENTARE

Amel Ćurić oštro poručio: Šta vas briga zove li mene sin "tata" ili "babo"?

Amel Ćurić objavio je na svom Instagram profilu videu u kojem se osvrnuo na pojedine komentare o tome treba li ga njegov sin zvati tata ili babo.


"Babo ili tata?? Sram te bilo, kako te to tvoje dijete zove?!", stavio je u opis videa koji je skupio u samo nekoliko sati preko dvije hiljade lajkova.

"Prosto ne mogu da vjerujem čime se bavite vi dragi ljudi, odnosno ne svi, nego pojedini od vas. Kako će mene moj sin zvati? Tata, babo, baba, ćaća, oče , papi, daddy... Nikakve to veze nema ni s čim. To je prije svega stvar kulturološke prirode, običaja... Od mahale do mahale, od grada do grada", kazao je Amel u videu i dodao da je njegov otac svog zvao "baba", a on "tata".


"Tako da će moj sin mene zvati 'tata', 'tajo', onako kako on voli, kako sam ja zvao svog oca, kako se nama sviđa na kraju krajeva, a ne onako kako vi pojedinci mislite da bi me trebao zvati", zaključio je Amel i dodao da bi se pojedinci trebali baviti pametnijim stvarima odnosno "pomesti ispred svoje avlije".

S njim su se složili i brojni pratitelji.


"Pa ja zovem svoga tata, a sestra babo, a isti nam je ćaća", "Time se samo bave osobe koje su vlastite živote proveli u krugu svojih mentalnih poremećaja … Opterećeni vjerom… Nacijom… Imenom i prezimenom… Svejedno je … ili si čovjek ili nečovjek", "Dragi Amele pa Balkan ti je to furaj svoj fazon a nekulturnih ljudi je uvijek bilo i bit će … živote čime se bave", "Bože sačuvaj nekulture nekih ljudi. Zabadaju nos gdje ne treba, samo njuškaju po tuđim poslovima i životima. Obično sami nemaju nikakav život, pa zato vode o tuđem životu , brigu. Takve treba samo ignorirati, nisu dostojni ni metle, da ih pometemo", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, pjevač i njegova supruga Jelena su se vjenčali 2017. godine i ubrzo su dobili sina Kana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.