x

OBJELODANILA SVE

Ana Bekuta pobijesnila nakon navoda da živi sa Mrkinom bivšom: Otkrila pravu istinu o odnosu sa Dašom Mrkonjić, pa poručila ovo...

Informacije da je Ana Bekuta u svoj stan dovela Draganu Dašu Mrkonjić, udovicu pokojnog političara i svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, danima privlači pažnju javnosti, a pjevačica se sada oglasila ljuta zbog ovih spekulacija.

Ana se oglasila na svom profilu na Instagramu i pojasnila kako stoje stvari, a saopštila je i u kakvom je odnosu s Dašom:

- Dragi moj, danas je izašao članak u kojem se navodi da živim sa Draganom Mrkonjić i vodim je na ljekarske preglede dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja. Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisan i izmišljotine koje su navedene u članku su zaista uznemirujuće svakoj pristojnoj osobi.


- O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružnu riječ. Žao mi je što se na ovakav način moram boriti protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu sa Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu. Zaista je bilo dosta - napisala je Bekuta.

Podsjetimo, Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić Daša, zakonita supruga pokojnog Milutina Mrkonjića Mrke, ostale su u korektnim odnosima zbog ljubavi prema voljenom partneru.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.