x

tuga

Ana Bekuta sanjala Mrkinu sahranu: Pjevačica predosjetila šta će se desiti!

Političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novemebra, a sada se u medijima pojavila vijest da je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta sanjala Mrkinu sahranu, te da je o košmaru pričala kolegama iz žirija "Zvezda Granda".

- Ana je tog dana došla nervozna na snimanje, pa smo je svi pitali šta nije u redu. Dok je čekala da iz bekstejdža svi uđu u studio, pričala je s Bosancem i Snežanom Đurišić o snu koji je imala i bila je na ivici da zaplače. Rekli su da se ne opterećuje, da je to samo san i da ih iznenađuje što je to shvatila toliko ozbiljno. Ana se tad smirila, sve je bilo u redu, a Mrka joj je već sutradan rekao da ne brine i da je neće još dugo napustiti - priča Mrkin prijatelj za Srpski telegraf.


Poslije nekoliko nedjelja Mrki se stanje pogoršalo. Milutina su poslije zadržali u bolnici.

Ana je od tada pod stresom, pa je Mrku prilikom posjete podsjetila šta je sanjala.

- Mrka je počeo da se smije iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najljepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti.


Kako mediji prenose, za jeziv san koji je Bekuta imala zna i Saša Popović, kom je pjevačica sve ispričala kada je pitao kako je Mrka dok su ćaskali nakon završetka snimanja.

- Sale, Mrki se stanje ne mijenja. Stalno zovem doktore i oni mene, po potrebi, ali ne znam ništa još. Sanjala sam njegovu sahranu prije dva mjeseca, sjećate se da sam vam pričala. Nikad nisam imala takve snove, zato sam se uplašila. On mi je u bolnici pričao da sam paranoična, smijali smo se zajedno. Pričao je da nikad neće da me napusti, to me smirivalo. Nisam sujevjerna, pa se nadam najboljem. Sahranismo, Saša, brojne kolege, ne mogu više da plačem - rekla je tada Ana Popoviću, prenosi Srpski telegraf, ne sluteći da će ubrzo doživjeti isti scenario, kao iz ružnog sna.

Kako je objavljeno, sahrana Mrkonjića planirana je za srijedu, a prije pogreba biće održana komemoracija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.