x

Ana i Darko uhvaćeni zajedno, ne zna se ko je sretniji: Kćerkica nije skidala osmijeh sa lica! (FOTO)

Folk pjevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević višemjesečna medijska prepucavanja ostavili su iza sebe i ponovo, poslije dužeg vremena, svoju kćerkicu Lorenu zajedno izveli u šetnju!

Kao u dobra, stara vremena, Darko i Ana su sa svojom nasljednicom posjetili jedan beogradski tržni centar, gdje ih je i primijetio paparaco.

Nekadašnji bračni partneri bili su sjajno raspoloženi, a sudeći po snimcima, zajedničko vrijeme koje su ponovo, kao porodica, proveli sa kćerkicom Lorenom, veoma im je prijalo. Najviše je uživala razigrana Lorena, koja u prisustvu oba roditelja nije skidala osmijeh s lica.


Podsjetimo, posljednjih mjeseci šuškalo se da su Darko i Ana na ratnoj nozi, te da je jedan od glavnih problema ko od njih dvoje sa Lorenom provodi koliko vremena. Glasine da nešto ne štima dodatno je podgrijalo to što se folker ljetos nije pojavio na rođendanu svoje kćerke, a goste je dočekivala sama Ana.

Nekadašnji supružnici Lorenu su dobili su 10. jula 2014. godine, dok su brak zvanično okončali u maju ove godine, iako su mnogo prije toga stavili tačku na svoju emotivnu vezu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.