x

htjela da se razvede

Ana i ja smo bili u vezi, postalo je ozbiljno: Svi se pitaju ko je misteriozni čovjek s kojim je Srpkinja prije smrti imala aferu!

U četvrtak je na sudu u Norfloku održano ročište Brajanu Volšu, optuženom za ub.stvo supruge Ane, rođene Beograđanke, te je otkriveno da je ona imala ljubavnu aferu sa svojim prijateljem iz Vašingtona, sa kojim je u novembru, za Dan zahvalnosti, otputovala u Irsku i tamo provela nekoliko dana!

Kako prenose američki mediji, policija je tokom istrage ub.stva saslušala tog čovjeka, za koga je i Brajan sumnjao da je njen ljubavnik.

- On je priznao da je neko vrijeme u vezi sa Anom i da su za Dan zahvalnosti putovali u Dablin, kao i da je njihova veza postala poprilično ozbiljna - prenose mediji.


Na suđenju je otkriveno i da je Brajan u decembru posumnjao da ga žena vara sa prijateljem iz Vašingtona, zbog čega je skrinšotovao slike sa njegovog Instagrama i 26. decembra rekao svojoj majci da angažuje privatnog detektiva da ih prati.

- Samo dan kasnije, on je na ajpedu svog sina pretraživao kako da se razvede. Interesantno je i to da je Ana, 28. decembra, samo četiri dana prije svoje smrti, prijateljici u Vašingtonu rekla "da će ostaviti Brajana i da će se sa njihovo troje djece preseliti u Vašington". Ana je, prema riječima prijateljce, bila vrlo uznemirena i emotivna dok je to govorila, a rekla joj je i da će Brajan sigurno morati da ide u zatvor, pošto je u to vrijeme bio u kućnom pritvoru zbog prodaje lažnih Vorholovih slika, kao i da mu je jasno stavila do znanja šta namjerava da uradi - pišu američki mediji i dodaju da je Ana imala i životno osiguranje od 2, 2 miliona dolara, a da je Brajan u slučaju njene smrti bio jedini korisnik police.


Tako se klupko misterioznog zločina, koji je u januaru potresao Ameriku, ali i Srbiju, odmotalo.

Podsjetimo, Ana Volš je, prema navodima tužioca, ub.jena 1. januara nakon dočeka Nove godine u njenoj i Brajanovoj kući u Kohasetu u Masačusetsu.

- Brajan je Anu pretukao nasmrt, zatim je njeno tijelo raskomadao i bacio na deponiju. Tijelo nije nađeno, ali su nađeni tragovi Anine krvi i nož u podrumu kuće, dok su na deponiji nađeni dijelovi njene odjeće, vakcinalni karton na njeno ime, krvavi peškiri, kao i testera sa DNK tragovima Brajana i Ane - navode izvori.


Takođe, sada su isplivale i nove fotografije Brajana Volša, koje su nastale 3. i 4. januara. Ana je u to vrijeme već bila mrtva, a njen nestanak je prijavio njen poslodavac tek 4. januara kada nije došla na posao, dok je Brajan lagao njihove prijatelje, a potom i policiju, da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali sa posla.

- Na jednoj od fotografija vidi se kako kupuje sredstava za čišćenje u prodavnici. Tu su i velike kante, testera, čekić i zaštitno odijelo. Kolica su bila puna, a on ih maskiran crnom hirurškom maskom jedva gurao - navode mediji. Takođe, postoje i fotografije na kojima se vidi kako Brajan tegli veliku crnu kesu za smeće do kontejnera, samo nekoliko sati nakon što je, kako to navodi tužilaštvo, Ana ub.jena.


Nakon što su američki mediji objavili da je na suđenju objelodanjeno da je Ana htjela da ostavi muža i da je imala ljubavnika, svi se pitaju ko je misteriozni čovjek iz Vašingtona.

- Ana je često govorila o Brajanu kao o ljubavi svog života, i da je to bila ljubav na prvi pogled. Sada smo malo zatečeni ovim novim otkrićem. Ne bismo ni mogli da povjerujemo u to da nismo pročitali da je taj čovjek priznao u policiji da su bili u vezi i da je postalo ozbiljno - kažu pojedini Anini prijatelji.

Međutim. ispostavlja se da nije bilo sve kao što je izgledalo. Kada je izašla informacija da je Ana imala aferu sa drugim muškarcem i da je zapravo sa njim provela Dan zahvalnosti u Dablinu, mjesec dana prije nego što je ub.jena, javio se i njen ljubavnik policiji.


On je izjavio da je bio mjesecima u vezi sa Volšovom i da je njihov odnos postajao sve ozbiljniji.

Kako prenose američki mediji, i Brajan je sumnjao da se tu nešto dešava i da njegova supruga ima drugog muškarca. Kako bi potvrdio svoje sumnje, u dogovoru sa majkom Dajanom, ona je angažovala privatnog detektiva koji će da je provjeri, a on joj je poslao slike sa instagram profila muškarca iz Vašingtona za kojeg sumnja da je ljubavnik.

Nakon što je objelodanjeno da je Ana prvo nestala, a potom i da je ub.jena, mnogi njeni i ženski i muški prijatelji su govorili za medije i objavljivali na društvene mreže fotografije sa njom, kao i srceparajuće poruke.


Nakon što je objavljen nestanak, njen najbolji prijatelj, Abdala Almutari, se više puta oglasio na društvenim mrežama gdje je govorio samo lijepe reči o njoj i njihovom odnosu.

- Trudi se da budeš optimista! Ana volim te! - samo je jedna od emotivnih poruka koje je Abdala posvetio voljenoj prijateljici.

Izjavio je i da su oni prijatelji već dvanaest godina, kao i da je ona jedna nevjerovatna osoba i da mu svaki dan nedostaje kada dođe u kancelariju.


Uz lijepe poruke, Abdala je dijelio i zajedničke slike i snimke, kako iz kancelarije gdje se gađaju jastucima, tako i fotografije gdje su širokih osmijeha na svečanim večerama po luksuznim restoranima.

Četiri mjeseca nakon njenog nestanka, ona bi proslavlja svoj rođendan, te je to bio još jedan razlog da je prijatelj pomene na društvenim mrežama i ponovo kaže po koju lijepu riječ o njoj:


- 12. april 2022. je Anin posljednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Prije nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lijepu večeru, a onda je Ana htjela da poželi želju... Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu.. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude...

"Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", jedna je od Abdulinih objava na instagram profilu.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.