x

Ana Kokić se oglasila iz Pariza: Evo gdje je bila ona, a gdje Nataša Bekvalac dok je vatra kuljala u Parizu!

Prelijep dan u Parizu juče se pretvorio u košmaran kada se zapalila najveća katedrala Notr Dam, a za to vrijeme u prijestonici Francuske boravila je jedna srpska pjevačica, dok je druga tek napustila ovu zemlju.

Jučer je odjeknula vijest da je u katedrali Notrd Dam u Parizu došlo do velikog požara. Na fotografijama sa lica mjesta može se vidjeti gusti dim koji kulja iz katedrale čiji se dijelovi, prema posljednjim informacijama, ruše, zbog čega je u Parizu vanredno stanje!


Nataša Bekvalac koja je u Parizu boravila sa sestrama Kristinom i Draganom i sestričinom Sarom nije imala nikakve posljedice budući da se bezbijedno sa svojom porodicom vratila u Srbiju i svakog trenutka bi trebalo da stigne u Beograd.


S druge strane, njena koleginica Ana Kokić je i dalje u Parizu sa kćerkicama i oglasila se na društvenoj mreži Instagram na kojoj je objavila snimak iz Diznilenda.


Izgleda da je i Ana izbjegla neprijatnost i nije bila u blizini Notr Dama, već je uživala sa kćerkama Teom i Ninom na sasvim drugom kraju grada i požar joj nije upropastio odmor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.