x

Ana Korać istjerala Davida iz stana, on je gađao cipelama: Šta, bre, hoćeš od mene? Živiš na moj račun, u mom stanu i voziš moja kola! Boli te, bre, k..ac koliko ću ja da trošim!

Najkontroverznija učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać istjerala je iz stana dečka Davida Dragojevića, pošto je on želio da ima punu kontrolu nad njenim finansijama, što je starletu izvelo iz takta.

Ana je navodno poludjela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je u izvrijeđao Anu, nakon čega ga je istjerala na ulicu.

"David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promijenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos", priča izvor i objašniava kako je došlo do žešće svađe.


"David nije htio da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lijepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom "Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša". Ana je počela da urla na njega i rekla mu je: "Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, k..ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, m.š, džukelo, ja ti plaćam sve", kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju istjerala iz stana.


"Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutale David, umjesto da shvati da je pogriješio, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj "Je.i se više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš", nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cijela zgrada čula", objašnjava izvor.

"Naravno, sutradan je on došao sa cvijećem i izvinjavao joj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Davidom kako bismo provjerili ove navode, ali oboje nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.