x

Ana Korać nosi fejk stvari, a kad vidi dobar auto ona stane pa se fotka pored njega: Rođena majka ukopala starletu najstrašnije, a tek da čujete ko joj je stvarno finansirao novi nos i grudi!

Ana Korać na stubu je srama od kako Filip Mijatov bombarduje javnost škakljivim fotkama, informacijama, snimcima, pa i prepiskama o svom odnosu sa atraktivnom zadrugarkom. Nikome nije jasno porijeklo novca o kome kolaju priče, ali majka Ljiljana je riješila da otkloni svaku sumnju da je novac "sumnjivog porijekla".  

Poznato je da je Ana uložila pozamašnu svotu novca u "remont", pa kolaju razna pitanja o tome ko je zapravo to sve finansirao. Odgvor njene majke je da su oni imućna porodica, koja je sama ulagala u operacije svoje kćerke kako bi ona izgledala što ljepše, kako prenose beogradski mediji.

- Laž je da je bilo ko plaćao mojoj kćerki operacije! Poslije srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo - izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu kćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.


Koraćeva majka priznala je da Ana ne nosi original garderobu, već "fejk", a da se pored tuđih automobila fotografiše radi prestiža, iako ju je ona savjetovala da to ne radi. 

- Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama... Priča da se bavi pros..tucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom.

Što se tiče druženja, pa i cimerskog života sa Minom Vrbaški, koja se javno priznala da se bavila pros..tucijom, majka Koraćeve je iznijela tvrdnje da je Ana željela da najmlađu učesnicu rijalitija vrati na pravi put.


- Htjela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspjela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dijete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila sa nekim ko se bavi time, ne znači da je i ona takva. Kada su mediji počeli da je povezuju sa tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam.

A evo šta je rekla o prepiskama kojim Filip Mijatov svakodnevno preplavljuje Instagram.

- Ani je prije dvije godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to - zaključila je Ljiljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.