x

Ana Korać pokušala da smuva oženjene sportiste: Startovala Tošića i Troickog, obojica je oduvali!

Ana Korać oduvijek je bila slaba na mlade i zgodne sportiste, pa je tako jednom prilikom startovala Duška Tošića i Viktora Troickog. Međutim, nije imala sreće, jer su je obojica oduvali!

Kako Kurir saznaje, aktuelna učesnica "Zadruge" prije dvije i po godine slala je poruke fudbaleru, koji je tada igrao u Turskoj, putem Instagrama, da bi šest mjeseci kasnije startovala i poznatog tenisera. Iako se nadala da će imati prođu, ona nije dobila ni njihov odgovor, a kamoli nešto više od toga.

- Prije nego što je prvi put ušla u rijaliti, starleta je imala želju da bude u vezi sa nekim poznatim sportistom. Oduvijek je maštala o bogatom fudbaleru, košarkašu, teniseru ili vaterpolisti. Ali, uglavnom su se za nju lijepili biznismeni od kojih je imala koristi, ali nikada nije bila dovoljno srećna.


U više navrata je govorila kako zavidi Jeleni Karleuši jer ima sve što joj je potrebno u životu. Tako je i došla na ideju da njenom mužu Dušku pošalje poruku na Instagramu. Mislim da mu je prvo u inboksu prokomentarisala jednu fotografiju na kojoj je sam, da bi zatim rekla da joj se javi kada bude u Beogradu da idu u neki provod. Tošić je poslije nekoliko dana pročitao poruku, ali nije joj ništa odgovorio, čak je nije ni zapratio - otkriva naš izvor, i dodaje da je Ana na istu foru pokušala da smuva i Troickog.

- Viktoru je takođe pisala. Prokomentarisala mu je sliku na kojoj je sam i onda mu pisala u inboks. Za razliku od Tošića, teniser nikada nije vidio tu poruku. Čak i da ju je vidio, vjerovatno joj ne bi odgovorio jer da ga zanima šta mu pišu djevojke, sigurno bi je otvorio do sad - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.