x

Ana Korać trudna?! Starleta prolazi kroz pakao, neće da rodi dijete, a David je samo ljubi u stomak! Sve detalje ljubavne drame otkrio dobar drug!

Ana Korać je zatrudnila sa Davidom Dragojevićem, ali još nije spremna za ulogu majke!

Bivši zadrugari su u lajv uključenju preko Instagrama malo više otkrili nego što su htjeli, pa sve vrijeme dok je starleta pričala David ju je mazio po stomaku. Ništa od toga ne bi bilo toliko čudno da se Dragojević u jednom trenutku nije sagnuo i počeo da joj ljubi stomak. Nakon toga su se njih dvoje poljubili i počeli zagonetno da se osmjehuju.


Kako su se njihovi pratioci zbunili zbog tog gesta, počela su brojna pitanja o tome da li čekaju prinovu, zašto je mazi po stomaku, da li će se zaista njih dvoje ostvariti u ulozi roditelja. Oboje su se samo smješkali i pokušali da prebace priču u nekom drugom pravcu, ali im to nije polazilo za rukom. Svi su bili toliko znatiželjni da David nije imao kud, pa im je odgovorio: "Nama dvoma je mnogo lijepo, ostalo ćete i sami vidjeti, čekajte još malo".

Davidov dobar prijatelj otkrio je da su David i starleta pogubljeni otkako su saznali da je Ana trudna.


"Ana se danima osjećala loše i kada je otišla kod doktorke i uradila analize, ova joj je saopštila da je trudna. Od tada, umjesto da se raduju, njih dvoje su u potpunom paklu. Koraćka se razmišlja da li da zadrži dijete, dok je David na sve načine moli da ne prekida trudnoću. David vrši pritisak da starleta rodi dijete i time mu dokaže da ga stvarno voli, dok se ona dvoumi šta da radi", rekao je Davidov drug i dodaje da straleta smatra da još uvijek nije spremna na tako veliku obavezu, ali se, s druge strane, plaši da ne izgubi Dragojevića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.