x

NOVA INTERVENCIJA

Ana Korać vadi još 2 rebra? Dala 5.000 eura za zadnjicu, a za novu intervenciju daje čak 6.000 eura!

Starleta Ana Korać navodno planira da izvadi još po jedno rebro kod hirurga u Turskoj koji ovom metodom sužava struk.

Inače, Koraćeva je, kako dalje navode domaći mediji, redovan klijent turskog plastičara koji je jedan od najčuvenijih na svijetu i brojne zvijezde dolaze kod njega ne bi li poboljšale izgled.

- Krajem prošle godine Ana je kod spomenutog hirurga za plastičnu rekonstruktivnu hirurgiju operisala zadnjicu, što je samo jedna od korekcija koje je radila posljednjih godina. Sada je riješila da još smanji struk i izvadi još po jedno rebro s obzirom na to da se ovakvom zahvatu već podvrgavala i veoma je zadovoljna - priča izvor.


- U posljednje vrijeme počela je na slikama ponovo da pegla stomak i struk da bude što uži, a kako se grozi lošeg fotošopa, riješila je da željeni efekat postigne tako što će opet otići pod nož i izgled dovesti do savršenstva. Već krajem septembra putuje za Istanbul, dok uradi sve analize i neophodnu pripremu za takav čin. Odlučila je da sa sobom vodi i drugaricu koja će da bude s njom sve dok se ne oporavi i ne vrati u Beograd.


Ana se zbližila sa doktorom u Turskoj jer je već pozamašne svote novca ostavljala kod njega, te da je moguće da za ovu intervenciju dobije i neki popust.

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije, pa i cijena mora da je paprena. Kad je uvećavala zadnjicu, Koraćeva je iskeširala 5.000 eura, pa joj ni sada neće uzeti više od 6.000 iako je ovakva intervencija zahtjevnija i skuplja. Radi se u totalnoj anesteziji i oporavak traje oko dvije nedelje ako sve prođe bez komplikacija - zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.