x

Ana ne može da zatrudni: Ide na vještačku oplodnju! Koraćeva ima ginekološke probleme!

Bivši učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i njen dečko David Dragojević na sve načine pokušavaju da sačuvaju privatnost po izlasku iz Imaginarijuma, pa se drže podalje od očiju javnosti.

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, brineta je sa svojim partnerom nedavno posjetila jednu privatnu kliniku da bi se podvrgla vještačkoj oplodnji. Naime, Koraćeva je nedavno išla na detaljne preglede preventive radi, a tada su joj doktori rekli da su joj jajnici u jako lošem stanju.

- Ana je poslije izlaska iz rijalitija otišla na preventivni pregled, na kom je izvadila krv, a tada su joj stručnjaci rekli da postoji mogućnost da ima probleme sa jajovodima. Faktori za nastanak ove vrste nezdravosti bitno se razlikuju od osobe do osobe, a u Aninom slučajno za to može da bude odgovoran nezdrav način života. Ukoliko mlada djevojka često nosi garderobu koja joj otkriva stomak, nije neuobičajeno da se jave ovakve vrste problema - otkrio nam je dobro upućen sagovornik na početku.


Kako dalje saznajemo, Ana je prije nekoliko mjeseci imala infekciju koja je prouzrokovala da se problemi sa jajovodima jave, pa se sada sve odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

- Ana je poslije preventivnog pregleda sa Davidom riješila da ode kod privatnika kako bi se potvrdila prognoze ljekara. Doktor joj je poslije dodatnog pregleda potvrdio istu stvar, a ona je potom sporni problem povezala s tim što nikako ne može da zatrudni. Ljekaru je ispričala da su ona i David već nekoliko puta pokušali da naprave bebu, ali da im nikako nije bilo jasno šta je razlog što ona nikako ne ostaje u drugom stanju. Ljekar joj je potom objasnio da je problem sa jajnicima glavni uzrok i da bi u njenom slučaju najbolja opcija bila vještačka oplodnja - rekao nam je izvor i potom objasnio da Ana zaista želi da ima djecu sa Dragojevićem, te i da će oni u što kraćem mogućem roku da započnu proces vještačke oplodnje.


- Anu je posebno uplašila prognoza da su šanse da postane majka vrlo male, pa je odmah sa Davidom počela da priča o tome da već sada preduzmu sve mjere. Riješili su da se maksimalno posvete tome, a kako su dosta novca oboje zaradili u rijalitiju, ne vide bolju investiciju od toga da Ana što prije ostane u drugom stanju. Koraćka je sa jednim specijalistom već razgovarala o tome na kojoj klinici bi bilo najbolje da se podvrgne neophodnoj proceduri kako bi ona i David što prije postali roditelji, a sve rade sa osmijehom jer vjeruju da će sve da prođe u najboljem redu - završava naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.